- 
      Koszyk jest pusty
 - 
      x
 
          Do bezpłatnej dostawy brakuje
          -,--
        
        
          
          Darmowa dostawa!
        
        
        Suma 
        0,00 zł
        
      
            
        Cena uwzględnia rabaty
      
    
 Charakterystyka miodu rzepakowego:
- z nektaru kwiatów rzepaku
 - stan płynny – barwa słomkowa, stan stały – barwa bardzo jasno-żółta lub biała
 - krystalizuje bardzo szybko (do 2 tygodni), tworzą się bardzo drobne kryształki (konsystencja smalcu)
 - smak – bardzo delikatny, zapach – kwiatów rzepaku
 
 Miód rzepakowy pomoże w leczeniu: 
 
- niewydolności mięśnia sercowego,
 - schorzeń układu krążenia i miażdżycy,
 - przeziębienia i zapalenia górnych dróg oddechowych,
 - ran i oparzeń (przyspiesza gojenie),
 - niedoborów potasu